Jäsentapaamiset

 

Kokoonnumme jäsentapaamisiin parillisten viikkojen keskiviikkoisin Vallilassa Paavalinkirkon alasalissa, osoitteessa  Sammatintie 5, Helsinki. Ohjelma alkaa klo 12:00, mutta kahvia on saatavilla jo klo 11:30 alkaen. 

Tervetuloa liittymään mukavaan joukkoomme! Jäsentapaamisiin voit tulla tutustumaan, vaikka et vielä olisikaan jäsen.

Sisäänkäynti on Sammatintieltä kirkon vasemmalta puolelta sisäpihalta.


Vaatenaulakon vieressä on jäsentapaamisen osallistujalista. Kirjoita siihen nimesi. niin pystymme seuraamaan, kuinka monta henkeä käy jäsentapaamisissa.

Jäsentapaamiset ovat suosittuja; 80-100 henkeä on yleensä paikalla. Klo 12 saamme yleensä vieraan luennoimaan jostakin mielenkiintoisesta aiheesta. Jäsentapaamiseen voi tulla tutustumaan, vaikka ei vielä olisikaan jäsen.

Uudet tulevat tapahtumat julkaistaan aina jäsentapaamisessa jaettavassa tapahtumatiedotteessa ja jäsentapaamisen jälkeen myös nettisivuillamme Tapahtumat-otsikon alla. Tapahtumien ilmoittautumislomakkeet ovat pöydillä aulassa. Tapahtumiin voi ilmoittautua jäsentapaamisissa sekä ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön. Tapahtumat voi maksaa käteisellä taloudenhoitajalle jäsentapaamisissa tai pankkitilille annetulla viitteellä. Teatteri- ym. liput saa taloudenhoitajalta jäsentapaamisissa, jos ei muuta sovita.

Kahvin ja pullan saa kahdella eurolla, mutta välillä yhdistys tarjoaa ne. Arpajaiset pidetään kerran kuussa. Kuvassa kärryssä on jäsenten tuomia arpajaispalkintoja.

Sammatintie 5, Vallila