Jäsentapaamiset

Jäsentapaamiset ovat kesätauolla. Toivottavasti koronavirustilanne sallii, että syyskuussa jäsentapaamiset ovat taas mahdollisia. Hyvää kesää!

 

Kokoonnumme syksyllä 2020 jäsentapaamisiin parillisten viikkojen tiistaisin uudessa paikassa Hermannin diakoniatalossa 2. kerroksessa (hissi), osoitteessa Hämeentie 73, Helsinki. Ohjelma alkaa klo 13.00, mutta kahvia ja kahvileipää on ostettavissa 0,50 eurolla jo klo 12.00 alkaen kahvilasta. Syksyn ensimmäinen jäsentapaaminen on 1.9.2020.

Tervetuloa liittymään mukavaan joukkoomme! Jäsentapaamisiin voit tulla tutustumaan, vaikka et vielä olisikaan jäsen.

Hermannin diakoniatalon kahvila (Hämeentie 73, 2. kerros)
Hermannin diakoniatalon sali (Hämeentie 73, 2. kerros)
Hermannin diakoniatalo / kartta
Vaatenaulakon vieressä on jäsentapaamisen osallistujalista. Kirjoita siihen nimesi. niin pystymme seuraamaan, kuinka monta henkeä käy jäsentapaamisissa (kuva vanhasta tapaamispaikasta)

Jäsentapaamiset ovat suosittuja; 80-100 henkeä on yleensä paikalla. Jäsentapaamisin järjestämme yleensä jonkun vieraan luennoimaan jostakin mielenkiintoisesta aiheesta. Jäsentapaamiseen voi tulla tutustumaan, vaikka ei vielä olisikaan jäsen (kuva vanhasta tapaamispaikasta)

Uudet tulevat tapahtumat julkaistaan aina jäsentapaamisessa jaettavassa tapahtumatiedotteessa ja jäsentapaamisen jälkeen myös nettisivuillamme Tapahtumat-otsikon alla. Tapahtumien ilmoittautumislomakkeet ovat pöydillä aulassa. Tapahtumiin voi ilmoittautua jäsentapaamisissa sekä ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön. Tapahtumat voi maksaa käteisellä taloudenhoitajalle jäsentapaamisissa tai pankkitilille annetulla viitteellä. Teatteri- ym. liput saa taloudenhoitajalta jäsentapaamisissa, jos ei muuta sovita (kuva vanhasta tapaamispaikasta).