Jäsentapaamiset

Kokoonnumme syksyllä 2020 jäsentapaamisiin parillisten viikkojen tiistaisin uudessa paikassa Hermannin diakoniatalossa 2. kerroksessa, osoitteessa Hämeentie 73, Helsinki. Tilaan on esteetön kulku hissillä pääoven läheltä eri sisäänkäynnistä. Ohjelma alkaa klo 13.00, mutta kahvia ja kahvileipää on ostettavissa 0,50 eurolla jo klo 12.00 alkaen kahvilasta. 

 

Tervetuloa liittymään mukavaan joukkoomme! Jäsentapaamisiin voit normaalioloissa tulla tutustumaan, vaikka et vielä olisikaan jäsen, mutta nyt koronan takia osanottajamäärä on rajoitettu, joten jäsentapaamiset ovat vain jäsenille.

Normaalisti jokainen kirjoittaa osallistujalistaan itse nimensä, mutta nyt korona-aikana ollaan tarkkoina hygienian kanssa ja niinpä Pirjo kirjoitti ensimmäisessä syksyn 2020 jäsentapaamisessa osallistujien nimet listalle heidän tullessaan sisälle saliin. Syksyn ensimmäisessä jäsentapaamisessa oli 60 henkeä.


Kahvia ja pullaa saa ostaa jäsentapaamisissa Hermannin diakoniatalon kahvilasta klo 12 alkaen yhteishintaan 0,50 euroa.

Diakoniatalon saliin ja kahvilaan mahtuu yhteensä 140 henkeä, mutta koronan takia diakoniatalon rajoitettu osallistujamäärä on 60 henkeä. Tuolien välille on laitettu turvavälit. Normaalioloissa yleensä 80-100 henkeä tulee jäsentapaamisiin. Jäsentapaamisin järjestämme yleensä jonkun vieraan luennoimaan jostakin mielenkiintoisesta aiheesta.

Uudet tulevat tapahtumat julkaistaan aina jäsentapaamisessa jaettavassa tapahtumatiedotteessa ja jäsentapaamisen jälkeen myös nettisivuillamme Tapahtumat-otsikon alla. Tapahtumiin voi ilmoittautua jäsentapaamisissa sekä ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön. Kuvassa Asma pöydän ääressä, jossa tapahtumiin voi ilmoittautua kirjoittamalla nimensä haluttuun tapahtumalistaan.

Tapahtumat voi maksaa käteisellä taloudenhoitajalle jäsentapaamisissa tai pankkitilille annetulla viitteellä. Teatteri- ym. liput saa taloudenhoitajalta jäsentapaamisissa, jos ei muuta sovita. Kuvassa taloudenhoitaja Anja.

Hermannin diakoniatalo / kartta

Ratikka 8:n pysäkki Hauhon puisto on lähellä diakoniataloa. Kuvassa Ristikkokatu-pysäkillä pysähtyvät bussit, jotka tulevat keskustan suunnasta.

Ristikkokadun pysäkiltä keskustan suuntaan menevät bussit


Ratikoiden 2/7 reitiltä tulevat pääsevät diakoniatalolle jäämällä ratikasta pois Mäkelänkadulla Hattulan pysäkillä ja kävelemällä noin 650 metriä perille.


Mäkelänkatua pitkin bussilla tai ratikalla 1 tulijat pääsevät lähimmäksi jäämällä pois Vallilan kirjasto -pysäkillä ja kävelemällä noin 500 metriä perille. Toinen vaihtoehto on mennä Sörnäisiin ja tulla siitä perille joko ratikalla 8 tai jollakin bussilla yksi pysäkinväli. Katso ylempää bussit.

Sörnäisistä diakoniatalolle pääsee ratikalla 8 tai yllämainituilla busseilla tulemalla yhden pysäkinvälin tai kävelemällä perille 750 metriä.