"Valehtelijan peruukki"

Aika: 16.9.2020 klo 19:00
Paikka: Aleksanterin teatteri, Albertinkatu 32

"Valehtelijan peruukki" Aleksanterin teatterissa (Albertinkatu 32). Pirkko Saisio ja Marja Packalen näyttelevät oman elämänsä tilanteita, ihmissuhteiden käännekohtia, ammatillisia kömmähdyksiä, itsehäpäisyn hetkiä, hurmioitumisen tiloja ja elämän pyhyyden kokemuksia. Hinta 33 €. Viite 3489. Ilmoittautuminen ja maksu oli 24.8. mennessä. Yhteyshenkilö Asma Olin, puh. 0405322279, asma.olin@gmail.com

 

VALEHTELIJAN PERUUKKI

"Valehtelijan peruukki on ihan mahtava. [...] Luulen, että ei ole inhimillisesti mahdollista toteuttaa surun ja hauskuuden vuorottelua tätä suuremmalla taidokkuudella."
Sanna Kangasniemi / Helsingin Sanomat

Kymmenen vuotta sitten KOM-teatterissa sai ensi-iltansa Odotus-esitys, joka oli elämäkerrallinen teos Pirkko Saisiosta ja Marja Packalénista. Odotuksen tekijöiden uusi dokumentaarinen teos, Valehtelijan peruukki, on esitys muistamisesta ja minuksi tulemisesta.

Valehtelijan peruukissa Saisio ja Packalén näyttelevät oman elämänsä tilanteita, ihmissuhteiden käännekohtia, ammatillisia kömmähdyksiä, itsehäpäisyn hetkiä, hurmioitumisen tiloja ja elämän pyhyyden kokemuksia.

Pirkko Saisio ja Marja Packalén ovat Valehtelijan peruukissa kymmenen vuotta lähempänä kuolemaa kuin he olivat Odotuksessa. Mitä ikääntyminen ja se, että rajan takana alkaa kohta olla enemmän tuttuja kuin rajan tällä puolella, ovat henkilöillemme tehneet?

Ohjaus: Heini Junkkaala
Käsikirjoitus: Heini Junkkaala, Marja Packalén ja Pirkko Saisio
Esiintyjät: Marja Packalén ja Pirkko Saisio
Valosuunnittelu: Tomi Suovankoski
Lavastussuunnittelu: K Rasila
Äänisuunnittelu: Antti Puumalainen
Puvustus: K Rasila
Tuotanto: KOM-teatteri