Topmostin konsertti "Hold Me 2000 Tour"

Aika: 13.9.2020 klo 16:00
Paikka: Aleksanterin teatteri, Albertinkatu 32, Helsinki

Topmostin konsertti "Hold Me 2000 Tour" (60-luvun musiikin diggareille) Aleksanterin teatterissa (Albertinkatu 32). Hinta 38 €. Viite 3502. Ilmoittautuminen ja maksu oli 4.8. mennessä. Lippuja on varattuna 30 kpl. Yhteyshenkilö Asma Olin, puh. 0405322279, asma.olin@gmail.com (Tämän piti olla alunperin 30.4.)

 

TOPMOST
HOLD ME 2020 TOUR

Vierivät kivet eivät vieläkään sammaloidu!

Esittäytyy viime kevään loppuunmyytyjen konserttien innoittamana jälleen ensi keväänä kaikille 60`s musan diggareille ja ikuisesti uskollisille Topmost faneille.

Koulupojista koostunut Topmost oli heti perustamisestaan lähtien kovaa vauhtia matkalla kohti Suomen popmaailman huippua. Vuonna 1967 Topmost oli Suomen suosituin nuorisoyhtye ja keikkamatkat ulottuivat myös ulkomaille, Ruotsiin ja Tanskaan saakka.

Topmostin suosio perustui suurelta osin puhtaaseen yhteislaulantaan sekä rhythm and blues- ja soul-musiikin hallitsemiseen. Nuoret soittajat olivat myös tyttöjen mieleen, tätä edesauttoi huoliteltu pukeutuminen sillä esiintymisasut ostettiin Tukholman sen ajan huippuvaatekaupoista.

Yhtyeen levytyksistä Merisairaat kasvot, Näen mustaa vain ja Hän sinut jättää nousivat listoille ja saavuttivat suuren suosion. Koko Topmostin levytyshistoria löytyy vuonna 2012 julkaistulta albumilta Topmost Years. Albumi on kokoelma yhtyeen levytyksistä ja live-nauhoituksista 1960-luvulta.

Topmost julkaisee kuluvan vuoden lopulla uuden sinkun ”HOLD ME”, joka on jo tullut monelle tutuksi mm. Happy Together kiertueelta.

Topmostin kokoonpanoon kuuluvat Gugi Kokljuschkin (laulu), Harri Saksala (laulu), Kisu Jernström (rummut+laulu),
Holle Holopainen (basso+laulu), Eero Lupari (kitara+laulu) ja Tommi Lindell (koskettimet v. 2004-).
Yhtyeen alkuperäinen kosketinsoittaja Arto ”Poku” Tarkkonen menehtyi syksyllä 2007.