"Pieni merenneito"

Aika: 20.11.2019 klo 18:30
Paikka: Helsingin kaupunginteatteri, Eläintarhantie 5

"Pieni merenneito", Helsingin kaupunginteatteri, suuri näyttämö, Eläintarhantie 5. Lumoava Disney-suurmusikaali. Hinta 75 €. Viite 3706. Ilmoittautuminen ja maksu oli 17.10. mennessä. Liput on varattuna riveiltä 4-9. Yhteyshenkilö  Asma Olin, puh. 0405322279, asma.olin@gmail.com

 

Syksyllä 2019 Kaupunginteatterin suuri näyttämö muuttui vedenalaiseksi taikamaailmaksi, kun lumoava Disney-suurmusikaali Pieni merenneito saapui Helsinkiin. Nuori merenneito Ariel haluaa jättää merellisen kuningaskunnan ja elää ihmisten maailmassa. Ariel rakastuu prinssiin ja tekee merinoidan kanssa sopimuksen voidakseen elää rakastettunsa kanssa.

Pieni merenneito on kiehtovan ihana, ajaton rakkaustarina, jonka maagisen kaunis musiikki on hurmannut musikaaliyleisöt ympäri maailman ja ui nyt vihdoin katsojien sydämiin myös Helsingissä. Ohjaajana mies Kinky Boots -menestysmusikaalin takaa – Samuel Harjanne.

Alan Menkenin lumoava musiikki teki aikoinaan tästä elokuvasta yhden maailman isoimmista menestyksistä. Musikaalia varten hän on säveltänyt yli 10 uutta laulua, ja mukana ovat luonnollisesti hitit Part Of Your World ja Oscar-palkinnon voittanut Under the Sea.

Musiikki Alan Menken, laulujen sanat Howard Ashman & Glenn Slater sekä käsikirjoitus Doug Wright. Perustuu H. C. Andersenin satuun ja Disney-elokuvaan (tuottajat Howard Ashman ja John Musker, käsikirjoitus ja ohjaus John Musker ja Ron Clements)

Alkuperäinen tuotanto Disney Theatrical Productions

Esitysoikeuksia valvoo Music Theatre International (Europe)

Esityskieli suomi

HUOM!
Esityksessä käytetään strobovaloja, jotka saattavat herkimmille aiheuttaa pahoinvointia!

 

“Musikaali lienee komeinta teatteria, mitä Suomessa on konsanaan nähty.” Helsingin Sanomat 30.8.2019 – Mari Koppinen

“Pieni merenneito on täydellinen satu… Helsingin kaupunginteatteri tarjoaa nyt sellaisen sadun, että jos minulla olisi tähtiä annettavana, antaisin Pienelle merenneidolle viisi tähteä ja plussat päälle.” Apu.fi blogit 30.8.2019 – Liisa Talvitie

“Tätä suurmusikaalia ei kannata jättää näkemättä!” Kotiliesi 30.8.2019 – Annina Pennonen

“Ensi-illassa näkemäni spektaakkeli on kerrassaan lumoava.” Ilta-Sanomat 30.8.2019 – Katri Utula