"Tähtisadetta"

Aika: 19.2.2020 klo 19:00
Paikka: Helsngin kapunginteatteri, pieni näyttämö, Eläintarhantie 5

 "Tähtisadetta", Helsingin kaupunginteatteri, pieni näyttämö (Eläintarhantie 5). Hinta 35 €. Viite 3434. Lippuja on varattuna 30 kpl riveiltä 5-6. Ilmoittautuminen ja maksu 15.1. mennessä. Tähtisadetta on nopea, järjetön ja samalla älykäs komedia. Suomen kantaesitys. Näyttelijät Peter Ahlqvist, Katja Kuttner, Vappu Nalbantoglu ja Mikko Penttilä. Yhteyshenkilö Asma Olin, puh. 0405322279, asma.olin@gmail.com

 

Corky ja Norm ovat ihan tavallinen keski-ikäinen pariskunta, joilla on mukava koti ja toimivaksi terapoitu suhde. Kun illaksi on ennustettu näyttävää meteorisadetta, sitä ihailemaan on kutsuttu uusi tuttavapariskunta Gerald ja Laura.

Päivällisvieraat ovat hyvännäköisiä, jännittäviä ja kaikin tavoin kiinnostavampia kuin isäntäpari, tai näin ainakin illan emäntä Corky pelkää. Mutta Laura ja Gerald ovatkin erinomaisen viihdyttäviä vieraita. Vai onko heissä jotain outoa?

Tähän tilannekomedioista tuttuun asetelmaan näyttelijänä ja stand up -legendana tunnettu Steve Martin yhdistää surrealistisia kierteitä ja vinoa huumoria. Illan aikana kaikki tutut oletukset on unohdettava, kun meteorit alkavat lentää ja ihmismieli kokee merkillisiä muutoksia.

Kun sekä kirjailijalla että ohjaajalla (Mika Eirtovaara) on stand up -tausta, on komedialta lupa odottaa paljon! Tähtisadetta on nopea, järjetön ja samalla älykäs komedia, joka tarjoaa naurua ja anarkistista energiaa – ja lisäksi loistavan peilin omalle parisuhteelle.

Esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy