PERUTTU / "Le Coq - taistelu ravintolasta"

Aika: 18.3.2020 klo 19:00
Paikka: Arena-näyttämö, Hämeentie 2

Kaupunginteatteri on perunut kaikki näytökset 12.4. asti koronavirusepidemian takia.

 

Le Coq - taistelu ravintolasta, Arena-näyttämö (Hämeentie 2). Hinta 39 €. Viite 3447. Lippuja on varattuna 30 kpl riviltä 9. Ilmoittautuminen ja maksu 12.2. mennessä. Uutuuskomedia ammentaa huumoria huippukokeista, Michelin-tähdistä, ravintolakriitikosta ja rakkaudesta ranskalaiseen keittiöön. Näyttelijät Riitta Havukainen, Heikki Hela, Kaisa Hela, Jouko Klemettilä, Pertti Koivula, Jarkko Niemi ja Eija Vilpas. Yhteyshenkilö Asma Olin, puh. 0405322279, asma.olin@gmail.com

 

Uutuuskomedia Le Coq – taistelu ravintolasta ammentaa huumoria huippukokeista, ei ihan niin huippukokeista, Michelin-tähdistä, ravintolakriitikosta ja rakkaudesta ranskalaiseen keittiöön.

Max von Salmen omistama entinen Michelinravintola Le Coq kamppailee veloissaan. Aika on ajanut maailmanluokan mestarikokkimme ohi, asiakkaat ovat kaikonneet ja ravintola on konkurssin partaalla. Mustia pilviä on kasautunut päähenkilömme taivaalle. Tähän kun vielä ilmestyy odottamaton velipuoli Venäjältä vaatimaan ravintolaa itselleen, alkaa taistelu ravintolan herruudesta.

Kummelistakin tuttujen Timo Kahilaisen ja Heikki Vihisen takuuvarmasti terävä farssikynä on jälleen puhunut.

 

Esitysoikeuksia valvoo Jackpot Films