Tapaamiset

Normaalioloissa jäsentapaamiset ovat parillisten viikkojen tiistaisin klo 13.00 Hermanin diakoniatalossa, osoitteessa Hämeentie 73 (2. krs), Helsinki. Ohjelma alkaa klo 13.00, mutta kahvia ja kahvileipää on ostettavissa 0,50 eurolla jo klo 12.00 alkaen kahvilasta. 
Siellä tutustumme toisiimme, ystävystymme ja vaihdamme kuulumisia kahvikupin ääressä. Tapaamisiin kutsumme asiantuntijoita elämän eri alueilta kertomaan ikäihmisiä kiinnostavista aiheista. Iloa ja hyvää mieltä tuottavat myös jäsenten esittämät ohjelmat ja yhteislaulut. 

 

Tervetuloa liittymään mukavaan joukkoomme! 

Tällä hetkellä kaikki tapaamisemme ovat koronapandemian vuoksi tauolla, mutta toimintamme jatkuu mahdollisimman pian.

Normaalisti jokainen kirjoittaa osallistujalistaan itse nimensä, mutta nyt korona-aikana ollaan tarkkoina hygienian kanssa ja niinpä Pirjo kirjoitti ensimmäisessä syksyn 2020 jäsentapaamisessa osallistujien nimet listalle heidän tullessaan sisälle saliin. Syksyn ensimmäisessä jäsentapaamisessa oli 60 henkeä.


Kahvia ja pullaa saa ostaa jäsentapaamisissa Hermannin diakoniatalon kahvilasta klo 12 alkaen yhteishintaan 0,50 euroa.

Diakoniatalon saliin ja kahvilaan mahtuu yhteensä 140 henkeä, mutta koronan takia diakoniatalon rajoitettu osallistujamäärä on 60 henkeä. Tuolien välille on laitettu turvavälit. Normaalioloissa yleensä 80-100 henkeä tulee jäsentapaamisiin. Jäsentapaamisin järjestämme yleensä jonkun vieraan luennoimaan jostakin mielenkiintoisesta aiheesta.

Uudet tulevat tapahtumat julkaistaan aina jäsentapaamisessa jaettavassa tapahtumatiedotteessa ja jäsentapaamisen jälkeen myös nettisivuillamme Tapahtumat-otsikon alla. Tapahtumiin voi ilmoittautua jäsentapaamisissa sekä ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön. Kuvassa Asma pöydän ääressä, jossa tapahtumiin voi ilmoittautua kirjoittamalla nimensä haluttuun tapahtumalistaan.

Tapahtumat voi maksaa käteisellä taloudenhoitajalle jäsentapaamisissa tai pankkitilille annetulla viitteellä. Teatteri- ym. liput saa taloudenhoitajalta jäsentapaamisissa, jos ei muuta sovita. Kuvassa taloudenhoitaja Anja.

Hermannin diakoniatalo / kartta

Ratkoilla 6, 6T ja 8 pääsee lähelle Hauhon puiston pysäkiltä.

Kuvassa Ristikkokatu-pysäkillä pysähtyvät bussit, jotka tulevat keskustan suunnasta.Ristikkokadun pysäkiltä keskustan suuntaan menevät bussit
Ratikan 7 reitiltä tulevat pääsevät diakoniatalolle jäämällä ratikasta pois Mäkelänkadulla Hattulan pysäkillä ja kävelemällä noin 650 metriä perille. Toinen vaihtoehto on mennä Sörnäisiin ja tulla siitä perille joko ratikalla 6, 6T tai 8 Hauhon puiston pysäkille tai jollakin bussilla Ristikkokatu-pysäkille. Katso ylempää bussit.
Mäkelänkatua pitkin bussilla tai ratikalla 1 tulijat pääsevät lähimmäksi jäämällä pois Vallilan kirjasto -pysäkillä ja kävelemällä noin 500 metriä perille. Toinen vaihtoehto on mennä Sörnäisiin ja tulla siitä perille joko ratikalla 6, 6T tai 8 Hauhon puiston pysäkille tai jollakin bussilla Ristikkokatu-pysäkille. Katso ylempää bussit.